Bachelor I Ledelse Og Teknologitum - navelgazingmidwife.com
Python Syntaks Og Semantik | Bedste Babyvideo Skærm Med Optagelse | Geometrisk Progressionssekvens | Instapot Kylling Fra Frosset | Nike Messi Cleats | Guld Fuld Film 2018 | Kinetic Art Diy | Louis Vuitton Blomster Tørklæde | Jaguar I Pace-logo

Bachelor of Management BI.

Apr 15, 2019 · Bachelor i teknologidesign og ledelse. produktutvikling og ledelse. Studiet tar for seg prosessen fra idé til ferdig produsert produkt, og du lærer blant annet om hvordan du skal utvikle og designe produkter, benytte dataverktøy i designprosessen og markedsføre produktet, samt lede produksjonen og bedriften, sikre kvaliteten og. God tallforståelse er et krav for dagens og fremtidens ledere, og med en bachelor i økonomi og ledelse får du en solid utdanning som vil gjøre deg attraktiv på arbeidsmarkedet, både i privat og offentlig virksomhet. Studiet gir deg en bred og grunnleggende kompetanse innen næringslivsfag, med hovedvekt på økonomi, metode og ledelse.

Ledelsesperspektivet belyses fra ulike vinkler i flere av kursene som inngår, og du får god kjennskap til sentrale teorier med relevans for lederrollen, basert på forskning innen relevante fagområder. Dette er en solid og helhetlig lederutdanning. Du trenger ikke ha studert økonomi eller ledelse for å begynne på en Bachelor of Management. Høgskolen i Gjøvik, Ålesund og Sør-Trøndelag fusjonerte 01.01.2016 med Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet NTNU. HiG ble etablert i 1994 som følge av den nasjonale omorganiseringen av høgere utdanning. HiG besto tidligere av profesjonshøgskolene Gjøvik ingeniørhøgskole og Sykepleierhøgskolen i Oppland, som ble slått sammen til en høgskole. Hvorfor velge bachelor økonomi og ledelse? Dette studiet gjør deg ettertraktet i både privat næringsliv og offentlig virksomhet og administrasjon. Her har du mulighet til å velge spesialiseringer som passer deg. Du får en solid forståelse av økonomi og ledelse, interessante faglige utfordringer og ikke minst gode jobbmuligheter. Apr 15, 2019 · Høgskolen i Innlandet tilbyr flere aktuelle masterstudier innenfor økonomi, ledelse og innovasjon som kan være aktuelle for studenter som fullfører Bachelor i organisasjon og ledelse. I tillegg kvalifiserer utdanningen til å søke om opptak til masterstudier ved andre høgskoler og universiteter i inn- og utland. Yrkesmuligheter. Bachelor i teologi og ledelse ved HLT er et praksisnært studium. Det gjør at du til enhver tid kan sette det du lærer inn i en større sammenheng – virkeligheten. Praksismodulen er på inntil 30 studiepoeng/ECTS, og tas over to år.

Her finner du alt av informasjon om utdanning innen INNOVASJON OG LEDELSE Bachelor.Studiet går under: Økonomi, marked og administrasjon.Det er 1 registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på 1 studiested. Det er registrert 82 relaterte studier til utdanningen INNOVASJON OG LEDELSE Bachelor. En bachelor i ledelse, innovasjon og marked kan: gjennom teoretisk forståelse for ledelse, innovasjon og markedsføring, samt kompetanse i samfunnsvitenskapelige metoder, innhente og analysere informasjon om et bredt spekter av problemstillinger, og ut fra dette skrive rapporter og prosjektoppgaver. Kurs bachelornivå Grunn­utdanning i ledelse. Programmet passer for deg som ønsker å lære mer om hvordan en organisasjon fungerer. Du får en praktisk og teoretisk plattform til å forstå grunnleggende teorier og modeller innen ledelse, økonomi, markedsføring og logistikk.

Høgskolen i Innlandet - Bachelor i organisasjon og ledelse.

Fører til grad/tittel. Bachelorgrad. Bachelor i innivasjon og ledelse. Studiets formål. Bachelorstudiet i innovasjon og ledelse ved Hauge School of Management gir studentene en sterk og bred faglig kompetanse innen innovasjons- og ledelsesfag med spesiell fordypning i etikk og entreprenørskap, inspirert av arven etter Hans Nielsen Hauge. Første studieår er felles med Bachelor i regnskap, Bachelor i eiendomsmegling og Årsstudium i økonomi og ledelse. Andre studieår gir en fordypning innenfor samfunnsøkonomi, strategi og ledelsesfag, og bedriftsøkonomiske emner innenfor regnskapsanalyse, verdsettelse, driftsregnskap, budsjettering, finansiering og investering.

Genopbygning Af Bryst Før Og Efter
Luvs Box Bleer
Jeg Har Ingen Energi Til Træning
Knowledge Management Lawyer
Jordbær Naturligt Lys
Hvad Forskellen Prokaryotiske Og Eukaryote Celler
Ufc 229 Tony Ferguson
Dårlige Timing Vittigheder
Ecovacs Robot Winbot W950
Amazon Lp Records
Butch The Beagle
Unix Chmod 777
Producenter Af Tabletkomprimeringsmaskiner
Bedste Elektroniske Tegningstablet
Ford Flex Titanium
Conair Comfy Curler Rollers
Winter Car Storage I Nærheden Af ​​mig
Typer Af Metalbeslag
Top Tip Til Interviews Succes
Definition Af Forbrugsafgift
Jeg Elsker Fodboldcitater
Løs Visdomstand
Shuttl Corporate Office
Frakke Træ Med Skoopbevaring
Tricky Java-programmer Med Løsninger
Miniature Lemon Beagle-hvalpe Til Salg
Amla Juice For Skin
Walmart Turkis Strøelse
Kuch Rang Pyar Ke Aise Bhi 229
Sådan Lyses Hår Med Udvikleren
Sådan Finder Du Radius Og Diameter Fra Omkredsen
Honda Accord Ground Clearance 2018
Power Rangers 2017-slettede Scener
Sony A6300 Med Sigma 30mm 1.4
Subaru Hybridbrændstoføkonomi
Forklift-operatørjob I Bugten
Marina Travellers Suite På Sky Karamunsing
Jeg Har Dårlig Kredit Og Har Brug For Et Billån
Adidas Afterburner 4 Sort
Csk Mod Rr Live Cricket Score
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16