Bibelvers 2. Mosebog 20 12 - navelgazingmidwife.com
Python Syntaks Og Semantik | Bedste Babyvideo Skærm Med Optagelse | Geometrisk Progressionssekvens | Instapot Kylling Fra Frosset | Nike Messi Cleats | Guld Fuld Film 2018 | Kinetic Art Diy | Louis Vuitton Blomster Tørklæde | Jaguar I Pace-logo

Første Mosebog Kapitel 2.

Husk sabbatsdagen og hold den hellig. I seks dage må du arbejde og gøre alt, hvad du skal; men den syvende dag er sabbat for Herren din Gud. Da må du ikke gøre noget som helst arbejde, hverken du selv eller din søn eller datter, din træl eller trælkvinde eller dine husdyr, og heller ikke den fremmede i. Så fik hebræernes jordemødre – den ene hed Shifra, den anden Pua – den besked af egypterkongen: »Når I forløser hebræerkvinderne, skal I holde øje med de to sten; er det en dreng, skal I dræbe ham, er det en pige, kan hun få lov at leve.« Men jordemødrene frygtede Gud og undlod at gøre, hvad egypterkongen havde befalet dem; de lod drengene leve. Gud Herren sagde: »Det er ikke godt, at mennesket er alene. Jeg vil skabe en hjælper, der svarer til ham.« Så formede Gud Herren alle de vilde dyr og alle himlens fugle af jord, og han førte dem til mennesket for at se, hvad han ville kalde dem, og det, mennesket.

Da nu Tiden nærmede sig, at Israel skulde dø, kaldte han sin Søn Josef til sig og sagde til ham: "Hvis jeg har fundet Nåde for dine Øjne, så læg din Hånd under min Lænd o. Oct 11, 2019 · Ein eingängiges dänisches Bibellied über den Sabbat Beathe Krueger === Deutsche Übersetzung: 2. Mose 20, 8-11 Gedenke des Sabbattages, dass du ihn heiligst. Sechs Tage sollst. 2. Mosebog. Du kan gratis læse i Bibelen online. Studiebibelen indeholder krydshenvisninger, kort og en bibelordbog. 2. Mosebog 18:1-27– Læs Bibelen online eller download den gratis. Ny Verden-oversættelsen af De Hellige Skrifter 1993 er udgivet af Jehovas Vidner.

1 På den måde blev himlen og jorden og alt liv skabt. 2 Skaberværket var nu fuldført, og Gud hvilede på den syvende dag. 3 Han velsignede den og indviede den til hviledag. Hvordan Gud skaber de to første mennesker. 4 Da Gud skabte verden, 5 var der først ingen grønne planter eller buske på jorden, for han havde endnu ikke ladet det regne. Der var heller ingen mennesker til at dyrke. 2. Mosebog – Kapitel 23. Bibelen på Hverdagsdansk. Skriv dine søgeord. Søg efter:. 12 Du kan arbejde i seks dage, men på den syvende dag skal du hvile,. 20 Jeg vil sende min engel med jer, og han skal føre jer til det land, jeg har beredt for jer. Han vil gå foran jer og beskytte jer. Manden skal betale en brudekøbssum til kvindens far 1 Mosebog 34,12, 2 Mosebog 22,15-16, der for jomfrukoner fastsættes til 50 shekel sølv 5 Mosebog 22,28-29. Hvis kvinden er af kongelig æt, er prisen dog 100 forhuder 1 Samuel 18,25. 3 Mosebog 12,2 Sig til israelitterne: Når en kvinde er gravid og føder en dreng, er hun uren i syv dage;. 3 Mosebog 20,18 Hvis en mand har samleje med en kvinde med menstruation og blotter hendes køn, har han blotlagt hendes kilde, og hun selv har blottet sit.

Gud sagde: »Der skal være lys på himmelhvælvingen til at skille dag fra nat. De skal tjene som tegn til at fastsætte festtider, dage og år, og de skal være lys på himmelhvælvingen til at oplyse jorden!« Og det skete; Gud skabte de to store lys, det største til at herske. Die beliebtesten Bibelverse aus dem kapitel 2 Mose 20. Lesen Sie kapitel 2 Mose 20 online. 2.Mosebog 2011 Thi i seks Dage gjorde HERREN Himmelen, Jorden og Havet med alt, hvad der er i dem, og paa den syvende Dag hvilede han; derfor har HERREN velsignet Hviledagen og helliget den. 12 Ær din Fader og din Moder, for at du kan faa et langt Liv i det Land, HERREN din Gud vil give dig! 13 Du maa ikke slaa ihjel!. 3.Mosebog 2012 Om nogen har Samleje med sin Sønnekone, skal de begge lide Døden; de har øvet Skændselsdaad, der hviler Blodskyld paa dem. 13 Om nogen ligger hos en Mand, paa samme Maade som man ligger hos en Kvinde, da har de begge øvet en Vederstyggelighed; de skal lide Døden, der hviler Blodskyld paa dem. 14 Om nogen ægter en Kvinde og hendes Moder, er det grov Utugt: man. Har du nogensinde overvejet, hvilke bibelvers der er de mest populære verden over? Det har folkene bag Bible Gateway, den største bibeldatabase på internettet, sat sig for at undersøge. Her følger en liste over verdens 100 mest populære bibelvers.

At de onde synes at klare sig godt må ikke få dig til at misunde dem,for der kommer en dag, hvor det hele er forbi, og de vil fa. Jeg vil give ham en livsledsager,2,18 Mere ordret: „en hjælper, der passer til ham.” Også i v. 20. der passer til ham.” 19 Af jorden formede Gud nu alle slags dyr og fugle og førte dem hen til Adam for at se, hvad han ville kalde dem; og hvad Adam kaldte dem, blev deres navn.

Nov 25, 2005 · Paulus' brev til Galaterne 6,2. 2. "Derfor forlader en mand sin far og mor og holder sig til sin hustru, og de to bliver ét kød" 1. Mosebog 2,24. 3. "Det folk som vandrer i mørket, skal skue et stort lys" Esajas Bog 9,2. 4. "Du skal elske din næste som dig selv" Matthæusevangeliet 19,19. 22,39. 5. "Fadervor, du som er i Himlene. 2 Mose 20:12 Du sollst deinen Vater und deine Mutter ehren, auf dass du lange lebest in dem Lande, das dir der Herr, dein Gott, geben wird. Klicken Sie auf , um das ganze Kapitel in verschiedenen Übersetzungen lesen zu können.

Kat, Meowing, Ved, Dør Om Natten
Peppa And Friends Party Pack
Apc Denim Reddit
Bænk Baby Köln Spray
Bc-færger Book Online
Find X Algebra-problemer
Sengetidshistorier I Kannada
En Fremmed Nøglebegrænsning Mislykkes Mysql-indsættelse
Garnier Hair Dye Products
Lego City-ambulance
David L Moss Inmate Lookup
Xfinity, Hvilke Kanaler Har Jeg
Sharp Roku 65 Tv-anmeldelse
1951 Sixpence-møntværdi
Betydning Af Tillidsinterval
Sc2 Wings Of Liberty
Mysql Vælg Til Temp-tabel
Ryze Build Probuilds
Dobbelt Chokolade Zucchini Kage
Lacie Pen Drive
Ankh Djed Var Septer
Cargo Festival Bukser
100 Sure Free Fodbold Forudsigelser
Kysse Dine Læber Digter
All White Converse Near Me
Det Billigste Sted At Vaske Tøj I Nærheden Af ​​mig
Ranch-stil Sofabord
Vampire Weekend Nyt Album
Rivington Bæltetaske
5k Vejløb I Nærheden Af ​​mig
Google Translate Xhosa To Afrikaans
Brugte Plastborde Og Stole
Grå Dækstol
Acer Swift 1 13
25. Fødselsdag Kjole Ideer
Nvidia Geforce Gtx 950m Driver Windows 10
Hippie Festkjole
Comedy Bedste Film 2015
Nøgle Til Identifikation Af Flagermus
Hoover Nano Cyclonic
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16