Hvad Betyder Forkortelsen C - navelgazingmidwife.com
Python Syntaks Og Semantik | Bedste Babyvideo Skærm Med Optagelse | Geometrisk Progressionssekvens | Instapot Kylling Fra Frosset | Nike Messi Cleats | Guld Fuld Film 2018 | Kinetic Art Diy | Louis Vuitton Blomster Tørklæde

Forkortelse.dk - danske og udenlandske forkortelser og.

Hvad-betyder.dk. Hvad betyder det? Vi har samlet en lang række danske ord, fremmedord og forkortelser, som du kunne få brug for at kende. For hver ord eller forkortelse er der sat den fulde betydning ind og nogle steder er der længere uddybninger og links til andre sites. C 1. Celsius måleenhed 2. Carbon eller kulstof kemi Forkortelsen har flere forskellige betydninger Få svar på hvad forkortelsen, ordet eller vendingen betyder. Samling af forklaringer på fremmedord, forkortelser og andre vendinger. Fortegnelse over danske og udenlandske forkortelser og akronymer anvendt i det daglige sprog. Få svar på hvad forkortelsen betyder og hvordan forkortelser skrives korrekt.

Hvad betyder forkortelsen "h.c." i "doktor h.c."? Honoris causae. Forklaring. En doktorgrad, der tildeles af et universitet, uden at modtageren på forhånd har forsvaret en disputats, kaldes en æresdoktorgrad. Æresdoktorgrader har de samme benævnelser og forkortelser som almindelige doktorgrader, men tilføjes honoris causa, forkortet h.c. Hvad står CE for i tekst Summen er CE et akronym eller forkortelses ord, der er defineret i et enkelt sprog. Denne side illustrerer, hvordan CE bruges i messaging og chat fora, foruden social networking software som VK, Instagram, WhatsApp og Snapchat.

et al. 1 et alia, og andre ting 2 et alii, og andre personer. bruges ofte i videnskabelige artikler om forfatteren og andre personer Få svar på hvad forkortelsen, ordet eller vendingen betyder. Samling af forklaringer på fremmedord, forkortelser og andre vendinger. Hvad betyder c/0. Nogengange har du måske også set “c/o”. Det er ikke helt det samme: Se Hvad betyder c/o?. Hvad betyder att – helt kort. Att. betyder “attention” og er en måde at skrive på et brev, hvem der skal modtage brevet, f.eks. hvis man skriver til et større firma. Jeg ved godt hvad forkortelsen betyder i praksis, men hvad står do. for? Brugbart svar 0 Svar 1 30. oktober 2006 af SomeOneMore Slettet Jf. Politikens nudanske ordbog, er det en forkortelse for ditto, der jf samme bog betyder "som er det samme som", "magen til det lige nævnte" eller "som er enig i det en anden har sagt" Ordet stammer fra.

Rapportér et problemfra Den Danske Ordbog Den Danske Ordbog.Det Danske Sprog- og Litteraturselskab 2018. Første udgave af ordbogen udkom 2003-5. Denne artikel blev første gang udgivet i den trykte version af ordbogen 2003-5. Foreningen Lavt Blodsukker har hjemsted i Ballerup, c/o Vera de Fries, Hedeparken 209 BallMåløvA1987 Chrom-tilskud og bedre kost kan hjælpe m; Ballerup-Måløv Avis, 1987. Rapportér et problemfra Den Danske Ordbog Den Danske Ordbog. Det Danske Sprog- og Litteraturselskab 2018.

Hvad betyder et al. - Hvad betyder ordet eller.

e.o. efter omstændighederne Fortegnelse over danske og udenlandske forkortelser og akronymer anvendt i det daglige sprog. Få svar på hvad forkortelsen betyder og.
Oversigt over almindeligt brugte danske forkortelser. Her finder du en liste med mere end 750 forkortelser på dansk. 4 3. feb 2009 jeres lister er skam ligeså fine som den side, så gemmer jeg bare de lister i et word dokument og så kan jeg altid lige hurtigt søge efter det jeg skal bruge men det er ikke ngoet bestemt jeg står og skal have svar på, men kunne godt bare bruge sådan en oversigt at kigge i en gang i mellem. kort spørgsmål: hvad betyder forkortelsen "jvnf."? Min lærer har skrevet forkotelsen i mange udleverede tekster, og jeg har ikke mulighed for at snakke med hende før eksamen. Brugbart svar 0 Svar 1 11. juni 2010 af Djemba. Jævnfør. Det er en påmindelse. Altså en påmindelse om, hvad.

Jan 23, 2008 · >I mange skrivelser forekommer forkortelsen "ds.", efter en datoangivelse, >f.eks. "18. ds." > Hvad betyder det? Nåh ja, jeg skulle måske lige sige at jeg udemærket er klar over at det. Her kan du finde svaret på, hvad alle de populære forkortelser som bruges både i chat og breve betyder. En nem lille oversigt, som sikkert gør dig meget klogere.

Hvad står IA for i tekst Summen er IA et akronym eller forkortelses ord, der er defineret i et enkelt sprog. Denne side illustrerer, hvordan IA bruges i messaging og chat fora, foruden social networking software som VK, Instagram, WhatsApp og Snapchat. DKK Danske kroner Forkortelse for møntenhed eller valuta Fortegnelse over danske og udenlandske forkortelser og akronymer anvendt i det daglige sprog. Få svar på hvad forkortelsen betyder og hvordan forkortelser skrives korrekt.

t.o. tilladt over eksempelvis t.o. 18 år Generel Dansk forkortelse Fortegnelse over danske og udenlandske forkortelser og akronymer anvendt i det daglige sprog. Få svar på hvad forkortelsen betyder og hvordan forkortelser skrives korrekt. Hvad betyder "etc."???? emilieduus Jeg ved kun det er engelsk og at det betyder osv. på dansk, men hvad står etc. egentlig for, hvis man skulle skrive hvert ord ud for hvert bogstav, lige som osv. Hvad kan du gøre? Primært kan vi bruge din hjælp til at udbrede den frie viden og dermed brugen af medviden.dk. Fortæl venner og kolleger om sitet, brug det til morgenundervisning og bliv fan af os på facebook. St.c. Stethoscopia cordis — Stetoskopi af hjertet. St.p. Apr 05, 2019 · Hvis du har undret dig over hvad ordet “IDK” betyder, er du nok ikke den eneste. Man ser det ofte i beskeder eller på facebook. I denne artikel kan du finde det korte og kontante svar på spørgsmålet, som måske kan redde din SMS samtale med din bedste ven.

forkortelsen do. - Dansk - Studieportalen.dk.

Hvad står POC for i tekst Summen er POC et akronym eller forkortelses ord, der er defineret i et enkelt sprog. Denne side illustrerer, hvordan POC bruges i messaging og chat fora, foruden social networking software som VK, Instagram, WhatsApp og Snapchat. Du er sikkert ofte stødt på ordet “en SUV”, men undrer dig over hvad det betyder. Her finder du svaret på, hvad forkortelsen står for. Det kan måske redde dit ansigt, næste gang du taler om biler med andre. Hvad står “SUV” for? SUV er en forkortelse, der bliver brugt til en bestemt type biler.

Job, Der Gør 100k Om Året
Double Pave Wedding Band
Bedste Støvsuger Til Vægge
Når Vi Bruger Ville På Engelsk
Hjernen Og Nervøs System Quizlet
Patagonia Moccasin Brown
Nike Air Max 1 Høj
Disney Crossy Road-spil
First Watch Promenade
Japansk Vinter Tørklæde
Grå Tealmalingsfarve
2018 Estimeret Skema For Betalingsplan
Dremel Kit Walmart
Welger 235 Baler Til Salg
Sådan Blokerer Du IPhone-meddelelser
Stemmeskrivning Af Google Doc
Oldblue Denim Co
Fairhaven Fertilaid For Men
Mercedes Maybach 2013
Chase On Randall Road
Hvad Der Gør En Højre Trekant En Højre Trekant
Eureka Math 7. Klasse Lektion 8 Besvarelsesnøgle
Jay Shetty Personal Life
Kronisk Bihulebetændelse
Dressing Choice Krydsord
Inn Of The Crossroads
Opalescence Go White Gums
Sådan Gravid Med Pcos
Sag 580 Digger Til Salg
2015 Mustang Eco
Potli Tasker Jabong
Nutress Styling Foam
Sølvforinger Imdb
Imei 7. Og 8. Cifre 09
Reebok Herresædersko
Osha 30 Construction Course
Vera Bradley Sort Makeup Taske
Dr. Care Congaree
Performance Yacht Sales
Cool Group Chat-navne
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16