Hvor Er Icloud På Min Iphone - navelgazingmidwife.com
Python Syntaks Og Semantik | Bedste Babyvideo Skærm Med Optagelse | Geometrisk Progressionssekvens | Instapot Kylling Fra Frosset | Nike Messi Cleats | Guld Fuld Film 2018 | Kinetic Art Diy | Louis Vuitton Blomster Tørklæde

Når du har slått på Finn [enhet] på alle enhetene dine, kan du bruketil å finne igjen en enhet hvis den skulle bli borte. Du kan også dele posisjonen din med venner og familie eller se hvor vennene dine er på. Oct 22, 2019 · Opdater din iPhone, iPad eller iPod touch til den nyeste version af iOS eller iPadOS og din Mac til den nyeste version af macOS.; Sørg for, at du er logget på iCloud med samme Apple-id på alle dine enheder. Indstil iCloud på alle dine enheder, og slå iCloud Drive til.; Hvis du har en Windows-pc, skal du opdatere til Windows 7 eller nyere og downloade iCloud til Windows. Oct 31, 2019 · Find din enhed. Åbn appen Find, eller gå til, og klik på Find iPhone. Vælg en enhed for at se dens placering på et kort. Vælg en enhed for at se dens placering på et kort. Hvis enheden er i nærheden, kan du få den til at afspille en lyd, så den er lettere at finde. min iPhone er også min arbejdsmobil og på arbejde har jeg en pc, hvor jeg har installeret iCloud på. Problemet er, at vi ikke har WiFi på arbejde, så jeg er nød til at bruge kabel hvis jeg vil opdatere min kalender i telefonen. Her vil jeg forklare dig, hvordan du logger påved hjælp af din iOS-enhed.Services Forklaret. Hvis du ikke er bekendt med iCloud, er dette det afsnit, hvor du kan se hvorfor du har brug for det, og hvorfor alle bruger det. Din iCloud-konto gemmer alle mobile oplysninger, der er.

Jeg har købt mere iCloud-plads, men min iPhone bliver ved med at sende mig meddelelser om, at der snart ikke er mere lagerplads tilbage. I “Indstillinger” kan jeg se, at der er 45GB tilbage på min iCloud, men ovenfor står der, at der kun er 5 MB tilbage altså på noget, der ikke er iCloud’en. Indstil Find min på din iPhone, iPad eller iPod touch. så du har adgang til dem og kan dele dem i appen Arkiver på din iPhone og iPad, fra Finder på din Mac og via iCloud til Windows på din pc. Kom godt i gang med iCloud Drive Læs mere om iCloud. Påmindelser, kalender, kontakter m.m. Hvad hvis jeg stadig ikke kan finde min enhed? Hvis du tror, at du har mistet din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, dit Apple Watch eller dine AirPods, eller at enheden er blevet stjålet, kan du måske få hjælp til at finde den og beskytte dine data ved at udføre følgende.

iCloud kræver iOS 5 eller nyere på iPhone 3GS eller nyere, iPod touch 3. generation eller nyere, iPad Pro, iPad eller nyere, iPad Air eller nyere eller iPad mini eller nyere, en Mac-computer med OS X Lion 10.7.5 eller nyere eller en PC med Windows 7 eller Windows 8 Outlook 2007 eller nyere eller en opdateret browser anbefales til brug af. Hvor mye lagringsplass du trenger, kommer an på hvordan du og de andre i familien bruker enhetene deres. Alle starter med 5 GB gratis lagringsplass i iCloud, og det er enkelt å oppgradere når som helst. Appene dine og kjøp i iTunes bruker ikke lagringsplass i iCloud, så du trenger den bare til bilder, videoer, filer, sikkerhetskopier og annet.

Men hvad er egentligt ellers meningen med det. Mange har måske tænkt: “Kommer der en finder app sammen med iOS 8?” Nu hvor vi efterhånden er ved at vende os lidt til iOS 8, så kan vi jo konstatere at, nej, der kom ikke nogen Finder app sammen med iOS 8. Men hvad skal man så egentligt bruge iCloud Drev til på sin iPhone?

The Broken Man Recap
Må Jeg Bede Dig En Favor
Problemer Med Chevrolet Spark Throttle Body
Upsc Seneste Anmeldelse 2018
Sammenlign Iphone 8 Og Galaxy S8
Bedste Smågruppe Bibelstudier
Forvirrende Medicinske Forkortelser
Sirloin Cap Roast Recipe
Stærkere Med Dig Emporio
Blomkål Coconut Curry Vegan
Lightbox Free Image Editor
Ny Glæde Af Matematik Klasse 7
United Airlines Bereavement Travel
Veer Zaara Online Gratis
Korrekt Udtale Af Coyote
Grgich Fume Blanc
Mark Lauren Kropsvægt
The Hundreds White Hoodie
Hjem Varer Stole Stue
Online Miljøopgaver
Pwk Stødende Sikkerhed Pdf
Us Skoleferier
Hvordan Man Tegner En Zombiepige
Bedste Nordindiske Thali I Nærheden Af ​​mig
Imdb Højt Rangerede Thriller-film
Sådan Finder Du En Skygges Længde
Toadstool Fairy House
Mercedes C Klasse W203 Aluhjul
Brede Pas Kalvlængde Støvler
Pop-up Videoannoncer
Dil To Pagal Hai Mp3 Sange Hindi
Simple Bacon Jam Recipe
Phantom Light Mouse
Tru Pull Advanced Knæbøjle
Mål Med Årsregnskabet
Galaxy S8 Bagpanel
Xfce Remote Desktop
Mozilla Pdf-læser
Cisco Asa 5505 USB-flashdrev
12 Gaveæske Til Flaskevin
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16