Log På Lokal Konto Windows 10 - navelgazingmidwife.com
Python Syntaks Og Semantik | Bedste Babyvideo Skærm Med Optagelse | Geometrisk Progressionssekvens | Instapot Kylling Fra Frosset | Nike Messi Cleats | Guld Fuld Film 2018 | Kinetic Art Diy | Louis Vuitton Blomster Tørklæde

Sep 04, 2019 · Hvis du bruger Windows 10, version 1803 og nyere, kan du tilføje sikkerhedsspørgsmål, som du ser i trin 4 under Opret en lokal brugerkonto. Med svar på dine sikkerhedsspørgsmål kan du nulstille adgangskoden til din lokale Windows 10-konto. Lokale konti har eksisteret på Windows i et stykke tid, og mens menes at være død med Windows-10, det er faktisk nemt at nedgradere din konto fra en Microsoft-Konto til en Lokal Konto. Aug 23, 2015 · En Microsoft konto er et login hos Microsoft, som anvendes til alle Microsoft’s tjenester, heriblandt Hotmail. En lokal konto er en gammeldags konto på computeren – og synkroniseres derfor ikke med internettet. Hvis du vælger en lokal konto og har flere Windows-enheder, så skal du have en forskellig konto på hver enhed.

Vælg Log på med en lokal konto i stedet. Skriv brugernavn, adgangskode og adgangskodetip til din nye konto. Brugernavnet skal være anderledes end andre på enheden. Bemærk! Hvis du bruger Windows 10, version 1803, kan du tilføje sikkerhedsspørgsmål – i stedet for et tip – i din lokale konto som en hjælp til at nulstille din. Nov 10, 2016 · Log på. NH. Nikolaj Hesselholt Skov Oprettet september 27, 2016. Kan ikke oprette en lokal konto i Windows 10 Jeg prøver at oprette en lokal konto på min Windows 10-maskine, men det virker ikke. Jeg gør dette som administrator: 1 Indstillinger -> Konti -> Familie og andre personer.

Aug 25, 2015 · Dette giver dig mulighed for at anvende Windows 10 fuldt ud og er også mere sikkert end en lokal konto. Alligevel kan det være relevant at kunne oprette en ny lokal konto, f.eks. som en sekundær konto. I denne artikel kan du se hvordan du gør dette. Først åbner du indstillingerne ved at trykke på Startknappen og herefter Indstillinger. Jun 05, 2019 · Log på som sædvanligt med den nye adgangskode. Nulstil adgangskoden til en lokal konto for Windows 10, før version 1803; Ved versioner af Windows 10, der er tidligere end 1803, kan adgangskoder til lokale konti ikke nulstilles, fordi der ikke er nogen sikkerhedsspørgsmål. Du kan nulstille enheden til at vælge en ny adgangskode. Jul 11, 2019 · Hvis du bruger en Windows 10-enhed, er du muligvis logget på uden at bruge din Microsoft-konto. Når du følger nedenstående trin, kan du se, hvilken konto du bruger i øjeblikket. Du skal logge på med din Microsoft-konto for at synkronisere dine indstillinger og køb i Microsoft Store på tværs af alle dine enheder.

Aug 18, 2016 · Windows 10 - slet lokal profil Hej Jeg bruger Windows 10 på min PC. Der er knas med min lokale profil, og jeg ønsker derfor at fjerne/slette den helt for derefter evt. at oprette en ny lokale profil. Men hvordan er proceduren for helt at fjerne/slette en lokal profil i Windows 10? Er det noget med, at det ikke rigtigt kan lade sig gøre? Lokale kontoer har eksistert på Windows for ganske lang tid, og mens antatt å være død med Windows-10, det er faktisk lett å nedgradere din konto fra en Microsoft-Konto til en Lokal Konto. Aug 25, 2015 · Login på administratorkontoen. Det første du skal gøre er derfor at logge ind på administratorkontoen. Det er som sagt som regel den første konto der blev oprettet under installationen af Windows 10. Log derfor ud af din bruger og ind på administratorkontoen. Skift kontotype for.

Bedste Action-eventyrfilm På Hulu
Bibelvers Om Land
South Park Laundromat
Rigtig Cricket 10
Mechanical Engineering Graduate School
Lion King Original Story
Blomster Ønsker God Morgen
Dodge Charger Srt 2018 Til Salg
Sklerodermi Og Skjoldbruskkirtel
Molalitetsformel Med Hensyn Til Densitet
Daily Bumps Draw My Life
Orchard Hay For Horses
Urban Forbundet Luksuslejligheder
Reparation Af Karosseribiler
Sygeplejerske Udøver Job Ydre Banker Nc
Depaul Liberal Arts And Sciences
Kristen Madbøn
Ødelagte Ribben Hoster Op Slim
Altra Lone Peak Mid Mesh 3.5
Pmp Sheridan College
Rustfrit Stål Matchende Bryllup Bånd
Brun Smør Smørcreme
Landtelefonkode 213
Zpsl Live Scores
Nawaz Sharif Familiemedlemmer
Mate Aguante Tea
Ernæringsplan For Kvinder
Mænd Kjole Til Stranden
Prikkende Gennem Hele Kroppen
Nummer 51 I Numerologi
Volvo S80 18 Tommer Hjul
Professionel Social Media Manager
Salmon Ruins Tours
USB-adapter Til Bilstereo
Dieselinjektorrenser Stanadyne
Pro Vælg Tagdækning
Ecco Luca Sko
Crazy Push Up Træning
Mid Florida Credit Union Business Account
Easy Keto Broccoli Ostesuppe
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16