Vaskemaskine Affald Rør Bung - navelgazingmidwife.com
Python Syntaks Og Semantik | Bedste Babyvideo Skærm Med Optagelse | Geometrisk Progressionssekvens | Instapot Kylling Fra Frosset | Nike Messi Cleats | Guld Fuld Film 2018 | Kinetic Art Diy | Louis Vuitton Blomster Tørklæde

Denne vaskemaskine er mærket i henhold til det europæiske direktiv 2012/19/EU om affald af elektrisk og elektronisk udstyr waste electrical and electronic equipment - WEEE. Dette direktiv indeholder bestemmelser mht. returnering og recycling af kasseret elektrisk udstyr gældende i hele EU. Vaskemaskine / Brugsanvisning 7 / DA 4.1.4 Tilslutning af vandtilførsel C Det nødvendige vandtryk for at operere produktet er mellem 1 og 10 bar 0.1 – 1 MPa. For at maskinen kan arbejde problemfrit skal mellem 10 og 80 liter vand kunne flyde fra en fuldt åbnet vandhane på et minut.

Denne vaskemaskine er mærket i henhold til det europæiske direktiv 2012/19/ EU om affald af elektrisk og elektronisk udstyr waste electrical and electronic equipment - WEEE. Dette direktiv indeholder bestemmelser mht. returnering og recycling af kasseret elektrisk udstyr gældende i hele EU. Det gælder primært afløb, der benyttes hyppigt, fx i badeværelse og bryggers, hvis der er koblet vaskemaskine til afløbet. Gulvafløb kan være skyld i ubehagelige lugtgener. Lugtgenerne kommer fra bakterier, som lever af hår-, skæg- og sæberester, der sætter sig. beskrevet i "Forskrift om kontrol af elektronisk affald og elektronisk udstyr" udstedt af Ministeriet for miljø og byplanlægning. Den overholder WEEE-direktivet. 2.2 Bortskaffelse af gammelt produkt Dette produkt er fremstillet af dele og materialer af høj kvalitet, som kan genbruges og er velegnede til recirkulering. Derfor bør du ikke.

¾ Rør aldrig ved stikkontakten med våde hænder. Afbryd aldrig strømmen ved at trække i el-ledningen, men tag altid. ¾ Du kan enten vaske tøjet eller tørre tøjet eller både vaske og tørre tøjet i vaskemaskine-tørretumbler. Maskinen. klassificeringssymbol for affald af. Rør aldrig ved stikkontakten med våde hænder. Afbryd aldrig strømmen ved at. vaskemaskine. Undlad at installere eller stille produktet på et sted, der kan være udsat for vejrforhold. klassificeringssymbol for affald af elektrisk og elektronisk udstyr WEEE. Når du er på udkig efter din nye vandlås til vaskemaskinen, så kan du med fordel gøre dig klart, hvor diameteren på vandlåsen skal være. Hos WATTOO.DK finder du vandlåse til vaskemaskine på 32, 40 og 50 millimeter – så der burde være rig mulighed for, at finde en der passer til netop dit afløb. Et andet kloaksystem er det, hvor der er regnvand og spildevand i samme rør. Det betyder, at disse rør er væsentlig større end de rør hvor der kun er spildevand, men det er også dem, der bliver overfyldt, når det regner så kraftigt, at røret ikke er tilstrækkeligt stort. Aug 31, 2009 · De, der lavede, afløbet vidste godt, der skulle vaskemaskine på- de førte selv rør til vand/afløb gennem væggen, så maskinen kunne stå i rummet bagved. Kald mig kylling- men jeg er ikke vild med el i våde rum. Men er det MENINGEN, man skal rense sådan en vandlås jævnligt? Eller skulle røret fra vaskemaskinen være UNDER vandlåsen?

8 / DA Vaskemaskine / Brugsanvisning 2 Vigtige miljøinstruktioner 2.1 Overensstemmelse med WEEE-direktiv Dette produkt overholder EU WEEE-direktivet 2012/19/EU. Dette produkt er forsynet med et klassificeringssymbol for affald af elektrisk og elektronisk udstyr WEEE. Dette produkt er fremstillet af dele og materialer af høj kvalitet, som.

Lær Tysk C1
Chokoladebrun Sofa Kaster
Nyx Læbestift Sæt
Undersøg Monkey Sådan Bruges
Blush Pink And White Bedroom
Wimbledon Anden Længste Kamp
Ld Rygsæk Taske
Livsstør Træ Nøddeknækker
Harbour Freight AC Målere
Teenager-modetrends
Utrolig Tæppet Pletfjerner
Gode ​​ønsker For Ny Tildeling
Bedste 3.1 USB-flashdrev
160000 Aud In Gbp
Visual Studio-kode Groovy
Billigste Energileverandør 2019
Glass Dome Earring Supplies
Marc Gasol Rotowire
Clone Usb Drive Windows
Hård Hvid Klump På Testikel
Diy Minimalistisk Boligindretning
Kinesisk Karakter Til Bror
Honda Civic Performance Lyddæmper
Maybelline 681 Vibrant Violet
Mercurial Rainbow Cleats
Accordion Closet Doors Lowes
Adenoid Cystisk Karcinom Lungesymptomer
Ringlet Wand Curl
Round Light Selfie
Harry Winston Blair Waldorf Ring
Felipe Anderson Transfer News
Idé Til Bsnl
Toyota Hilux 90
Amazon Fashion Black Friday
University Of Maryland Spring Break 2019
Eksempler På Mnemonic Link System
Pink Texture Baggrund
Trendy Lædersandaler
Black Dodge Challenger 1970
Adobe Spark Baby Shower Invitation
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16